當前位置: 首頁 > 公共英語 > 公共英語備考資料 > 2020年全國英語等級考試二級(pets2)閱讀理解練習題九

2020年全國英語等級考試二級(pets2)閱讀理解練習題九

發布時間:2020年01月15日 09:42:39 來源:環球網校 點擊量:

公共英語報名、考試、查分時間 免費短信提醒

地區

獲取驗證 立即預約

請填寫圖片驗證碼后獲取短信驗證碼

看不清楚,換張圖片

免費獲取短信驗證碼

【摘要】小編給大家帶來2020年全國英語等級考試二級(pets2)閱讀理解練習題九,希望對大家有所幫助。加入環球網校有專業的老師為您解答問題,還可以和考友一起交流!

Yang Yongfang used to take the bus to work. But, these days, when she takes a look at the bus, all she sees is "a big box full of people,all breathing in there. It seems very unsafe."考生如果怕自己錯過考試報名時間和考試時間的話,可以 免費預約短信提醒,屆時會以短信的方式提醒大家報名和考試時間。

And that means SARS. So Yang got out her bicycle and dusted it off. Other Chinese who, until recently, appeared to be moving away from the old mode of transportation, seem to he back riding as well.

Of course, there's no shortage of bikes. There were plenty long before SARS showed up. But in recent years, private care have been growing in large numbers, crowding bicycles off the streets in some of the biggest cities. Now SARS has brought the bicycle traffic back. Crowded trains and buses look less attractive(吸引人的).

In Shanghai 120,000 more bicycles were registered (登記) in April, well above last year's monthly average of 50,000.

People's Daily recently reported that "bicycle" had suddenly become the third most frequently searched term on the nation's largest Web search engine.

However, if bike sales continue upward, it could become a nightmare (噩夢)for traffic planners, who had to contend with the often deadly clash between bikes and motorized vehicles. Shanghai officially sees nearly one traffic-related bicycle death a day, a figure that many people here say is probably an understatement (少報).

1. Before SARS broke out, Yang Yongfang______.

A. was tired of going to work by car

B. went to work by bike

C. had already sold her bike

D. went to work by bus

答案: D 指導:由文章第一句可知。

2. More and more people in Shanghai are beginning to ride, because______.

A. riding a bike is much more convenient

B. riding a bike costs less than taking the bus

C. they care more about their health

D. the government has been encouraging them to do exercise

答案: C 指導:由于SARS的影響,越來越多的人愿意騎自行車而非乘車是從身體健康方面考慮。

3. The writer of the passage______the phenomenon (現象)that bike sales continue upward.

A. is strongly against B. is for

C. shows no opinion of D. is worried about

答案: D 指導:由“if bike sales continueupward,it could become a nightmare...可知。

4. What is the best title for the passage?

A. Bikes Sell Well in Shanghai.

B. The New Fashion.

C. Back to Nature.

D. Shanghai Takes on a New Look.

答案: A 指導:為了躲避SARS,人們又重新選擇了自行車,從而導致了自行車的旺銷。因此,將A作為標題,可以揭示出“triffic"與"SARS',之間在這一特定時期的關系。

環球網校友情提示:以上內容是公共英語頻道為您整理的2020年全國英語等級考試二級(pets2)閱讀理解練習題九,點擊下面按鈕免費下載更多精品備考資料。

分享到: 編輯:紀文凱

綁定手機號

應《中華人民共和國網絡安全法》加強實名認證機制要求,同時為更加全面的體驗產品服務,煩請您綁定手機號.

預約成功

本直播為付費學員的直播課節

請您購買課程后再預約

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部
极速飞艇公式规律